31 Ağustos - 2 Eylül
Panayır Boyunca

"Ben Bir Ceviz Ağacıyım." Posta Sanatı Sergisi

35 ülkeden 500’den fazla katılımcının kartpostal boyutunda hazırladığı, ülkemizde az tanınan posta sanatının özgür, sıradışı, eğlenceli ve özgün örnekleri Empati Derneği işbirliği ile Kınalıada’da sanatseverlerle buluşuyor.
“Ben Bir Ceviz Ağacıyım” daha önce 03-18 Mayıs 2014 tarihlerinde Bakırköy Botanik Parkı ve 15-22 Ağustos 2014 tarihlerinde Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi – Kartal’da sergilendi.

Düzenleyen: Atölye Arts-In

Sergi tüm panayır boyunca açık olacaktır.

"I Love Kınalıada" Fotoğraf Sergisi

Martılar, kargalar, kumrular, köpekler, kediler, tavuklar, kazlar, ördekler, serçeler, ortancalar, begonviller, nar ağaçları, iğdeler, ıhlamurlar, akasyalar, tekneler, çınar ağaçları, dik yokuşlar, Manastır tepesi, koylar, balıkçılar, güneşin doğuşu ve batışı, deniz, dalgalar, vapurlar ve daha sayamadığımız pek çok güzellik. Adaya ait ne varsa fotoğrafını çekin ya da daha önce (son bir yıl içinde) çektiğiniz fotoğraflarınızdan seçin ve fotograf@empatidernegi.org email adresine gönderin.

KATILIM ŞARTLARI:
- Herkesin katılımına açıktır.
- Katılım ücreti yoktur.
- Fotoğraflar en az 2500 piksel olmalıdır.
- Üzerinde isim, tarih, damga ve benzeri bir ekleme olmamalıdır.
- Bir kişi en fazla 5 fotoğrafla katılabilir.
- Fotoğraflar derneğimizce değerlendirilecek ve her katılımcının en az iki fotoğrafı sergilenecektir.
- Katılımcılar, sergilenen fotoğraflarını tüm bağlantılı telif ve kullanım haklarıyla birlikte Empati Derneği’ne bağışlamayı kabul ederler.
- Empati Derneği, bu fotoğrafları web sitesi ve diğer sosyal medya hesaplarında, basılı ürünlerde (broşür vb.) kullanabilir veya derneğe bağış yapmak şartıyla üçüncü kişilere verebilir.

ÖDÜL
Sergi katılımcıları arasından seçilen 10 kişiye Empati Derneği (nakdi olmayan) sürpriz hediyeler verecektir.

Sergi tüm panayır boyunca açık olacaktır.